Stekebrett - MyRangeCooker.no

Stekeplater, ovnsplater og bakeplater fra forskjellige varemerker kan du finne her. Vi har firkantede, runde og rektangulære plater. Velg mellom forskjellige farger – vi har plater med kremhvit og svart emaljering!


Bakeplate 25 cm for Dolce vita


Originalplater fra Lofras komfyrserie, Dolce Vita. Bakeplatene har en blå emaljering og finnes i forskjellige størrelser.

Les mer
 


langpanne 55 cm for Dolce vita

Originalplater fra Lofras komfyrserie, Dolce Vita. Langpanne har en blå emaljering og finnes i forskjellige størrelser.

Les mer
 


Skeldervik - Pizzastål

Med et pizzastål kan du nyte en perfekt hjemmelaget pizza på bare noen få minutter, direkte fra ovnen. Pizzastålet er enkelt å bruke og skal plasseres på ett gritter øverst i stekeovnen med grillfunksjonen på maks. effekt. Pizzastålets gode varmeledende egenskaper gjør det mulig å gjenskape forholdene som oppnås i en vedfyrt pizzaovn på 400 grader. Rask steking som gjør at du kan tilberede og bake alt fra pizza, brød, desserter og andre bakverk med fantastisk resultat i restaurantklasse!

- Pizzastål til stekeovnen
- Enkel å bruke
- Holder varmen - stek flere pizzaer etter hverandre

Les mer
 


Stekebrett 85 cm for Dolce vita

Originalplater fra Lofras komfyrserie, Dolce Vita. Stekebrett har en blå emaljering og finnes i forskjellige størrelser.

Les mer
 


Lofra – Ovnsplate MX66 (60 cm)

Ovnsplate fra Lofra med sort emaljering som passer i festene til ristene som er i ovnen. Denne ovnsplaten har målene: 47 x 37 cm (bredde x dybde) og passer perfekt til ovner som er 60 cm brede.

Klik her for flere billeder og mere information
 


Steel - Langpanne 30 cm

Langpanne 30 cm fra Steel med sort emaljering som passer i festene til ristene som er i ovnen. Denne ovnsplaten passer til Steels-serien: Genesi, Ascot, Enfasi og Oxford med 30 cm brede ovne.

Les mer
 Steel - Langpanne 60 cm

Langpanne 60 cm fra Steel med sort emaljering som passer i festene til ristene som er i ovnen. Denne ovnsplaten passer til Steels-serien: Genesi, Ascot, Enfasi og Oxford. Passer perfekt til 70 cm brede ovner med tradisjonell ovn.

Les mer
 Steel - Langpanne 90 cm

Langpanne 90 cm fra Steel med sort emaljering som passer i festene til ristene som er i ovnen. Denne ovnsplaten passer til Steels-serien: Genesi, Ascot, Enfasi og Oxford. Passer perfekt til ovner som er 90 cm brede.

Les mer
 Kundeservice

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
23 96 07 98

info@myrangecooker.no

Velg rett komfyr!

Installasjonshjelp?

Vi hjelper
gjerne til med
installas-
jonen av
komfyren
din!

Les mer >