Annet - MyRangeCooker.no

Her finner du annet tilbehør til komfyrene som vi selger på nettsiden vår, som ekstra ovnsplater, wok-ringer m.m.


Skeldervik - Pizzastål

Med et pizzastål kan du nyte en perfekt hjemmelaget pizza på bare noen få minutter, direkte fra ovnen. Pizzastålet er enkelt å bruke og skal plasseres på ett gritter øverst i stekeovnen med grillfunksjonen på maks. effekt. Med stålet varmes ovnen opp til 400 grader og blir like varm som en vedfyrt steinovn. Rask steking som gjør at du kan tilberede og bake alt fra pizza, brød, desserter og andre bakverk med fantastisk resultat i restaurantklasse!

- Pizzastål til stekeovnen
- Enkel å bruke
- Temperatur opptil 400 grader
- Holder varmen - stek flere pizzaer etter hverandre

Les mer
 


Lofra - Dråpebeskyttelse Kjøleskap 90 cm (med dybde 69,2 cm)

Dråpebeskyttelse i plast tilpasset til Lofras kjøleskap (med dybde 69,2 cm). Plasser denne beskytteren under kjøleskapet, for ekstra sikkerhet mot vannlekkasje på gulv og kjøkkeninnredning . Dråpebeskytteren er utformet slik at eventuell fuktighet vil renne mot fremkanten , på den måten vil selv mindre lekkasjer kunne oppdages i god tid før skader oppstår. Enkel å tømme og rengjøre.

Les mer
 Lofra – Wok-ring

Wok-ring i støpejern fra Lofra som passer til alle Lofras gasskomfyrer. Du legger enkelt wok-ringen på platetoppen og plasserer wok-pannen over – nå er du klar til å wokke!

Les mer
 


Lofra – Støpejern-plate

Grillrist i støpejern fra Lofra som passer til alle Lofras gasskomfyrer. Grillristen har en riflet overflate og er svært enkel å plassere og ta av fra platetoppen. Unn deg luksusen av å steke kjøtt, fisk, kylling, poteter og grønnsaker med en følelse av nygrillet mat – ved hvert måltid!

Les mer
 


Lofra – Teppanyaki stekebord

Teppanyaki stekebord i rustfritt stål passer til alle Lofras gasskomfyrer. Stekebordet er svært tungt, men lett å plassere på platetoppen, og står stødig når det først er installert.

Les mer
 Lofra - Sokkel (H: 13,5 cm)

Sokkel i rustfri finish fra Lofra med en høyde på 13,5 cm. En sokkel dekker bena foran på komfyren og gir et enhetlig utseende – det er detaljene som gir den perfekte helhetsfølelsen på kjøkkenet!

Les mer
 Lofra – Teleskopfot til Dolce Vita (1 stk)

Ekstra fot (teleskop) til Dolcevita-serien fra Lofra. Mål: min. 90 - max. 145 mm. Mål: hel komfyr med fot: 850 - 905 mm. Føttene kjøpes stykkevis.

Les mer
 


Lofra – Teleskopfot til Dolce Vita (ekstra høy) 4-pk

Ekstra høy fot (teleskop) til Dolcevita-serien fra Lofra. Mål: min. 145 - max. 185 mm. Mål: hel komfyr med ekstra høy fot: 905 - 945 mm. 4-pk.

Les mer
 


Lofra - Håndtak til langpanne Dolce Vita 60 cm

Praktisk håndtak som passer til Lofras 60 cm langpanne Dolce Vita. Dette hjelpemiddelet kan du bruke til å sette inn og ta ut langpannen av stekeovnen uten å risikere å brenne deg.

Les mer
 


Lofra - Karbonfilter til Dolce Vita-vifter - 2 pakke

Karbonfilter fra Lofra Dolce Vita. Karbonfilteret kan brukes i cirka 1 år og passer til alle Lofras Dolce Vita-vifter. Karbonfilteret har en diameter på 186 mm.

Läs mer
 Steel - Kullfilter til Genesi vifter

Kullfilter til Steel Genesi viftehode. Absorberer fett og fuktighet under matlagningen, og forhindrer dårlig lukt på kjøkkenet. Kullfilteret passer til alle vifter fra Genesi.

• Passer til alle Steels Genesi vifter

Les mer
 Lofra – Dolce Vita håndtak (messing)

Eksklusive håndtak i messing fra Lofra. Kjøp ekstra håndtak i tillegg i samme stil som komfyrene fra Lofra Dolce Vita-serien, og få en helhet i kjøkkenet ditt! Håndtakene kommer i 3 størrelser: 25, 55 og 85 cm.

Les mer
 


Lofra - Dolce Vita håndtak (Krom)

Eksklusive håndtak i krom fra Lofra. Kjøp ekstra håndtak i tillegg i samme stil som komfyrene fra Lofra Dolce Vita-serien, og få en helhet i kjøkkenet ditt! Håndtakene kommer i 3 størrelser: 25, 55 og 85 cm.

Les mer
 Lofra - Dolce Vita håndtak (Bronse)

Eksklusive håndtak i bronse fra Lofra. Kjøp ekstra håndtak i tillegg i samme stil som komfyrene fra Lofra Dolce Vita-serien, og få en helhet i kjøkkenet ditt! Håndtakene kommer i 3 størrelser: 25, 55 og 85 cm.

Les mer
 Kundeservice

Mandag - Fredag 09.00 - 17.00

Velg rett komfyr!

Installasjonshjelp?

Vi hjelper
gjerne til med
installas-
jonen av
komfyren
din!

Les mer >