Annet - MyRangeCooker.no

BLACK WEEK | Opptil 50% rabatt >

ALLE PRODUKTER

Betaling

Varemerker

Gavekort

Ferdige komfyrpakker


Pass på å kjøpe komfyr, vifte og veggbeskyttelse samtidig!
Kjøp ferdige komfyrpakker her >

Induksjonskomfyrer


En induksjonskomfyr vil gi kjøkkenet et moderne og stilig utseende.
Kjøp induksjonskomfyr her >

Komfyrpakker med vinskap15% rabatt på en vinskap når du handler en komfyr (Range Cooker) av oss.
Les mer >

Her finner du annet tilbehør til komfyrene som vi selger på nettsiden vår, som ekstra ovnsplater, wok-ringer m.m.


Lofra - Dråpebeskyttelse Kjøleskap 90 cm (med dybde 69,2 cm)

Dråpebeskyttelse i plast tilpasset til Lofras kjøleskap (med dybde 69,2 cm). Plasser denne beskytteren under kjøleskapet, for ekstra sikkerhet mot vannlekkasje på gulv og kjøkkeninnredning . Dråpebeskytteren er utformet slik at eventuell fuktighet vil renne mot fremkanten , på den måten vil selv mindre lekkasjer kunne oppdages i god tid før skader oppstår. Enkel å tømme og rengjøre.

Les mer
 Lofra – Wok-ring

Wok-ring i støpejern fra Lofra som passer til alle Lofras gasskomfyrer. Du legger enkelt wok-ringen på platetoppen og plasserer wok-pannen over – nå er du klar til å wokke!

Les mer
 


Lofra – Støpejern-plate

Grillrist i støpejern fra Lofra som passer til alle Lofras gasskomfyrer. Grillristen har en riflet overflate og er svært enkel å plassere og ta av fra platetoppen. Unn deg luksusen av å steke kjøtt, fisk, kylling, poteter og grønnsaker med en følelse av nygrillet mat – ved hvert måltid!

Les mer
 


Lofra – Teppanyaki stekebord

Teppanyaki stekebord i rustfritt stål passer til alle Lofras gasskomfyrer. Stekebordet er svært tungt, men lett å plassere på platetoppen, og står stødig når det først er installert.

Les mer
 


Lofra - Sokkel (H: 13,5 cm)

Sokkel i rustfri finish fra Lofra med en høyde på 13,5 cm. En sokkel dekker bena foran på komfyren og gir et enhetlig utseende – det er detaljene som gir den perfekte helhetsfølelsen på kjøkkenet!

Les mer
 Lofra – Teleskopfot til Dolce Vita (1 stk)

Ekstra fot (teleskop) til Dolcevita-serien fra Lofra. Mål: min. 90 - max. 145 mm. Mål: hel komfyr med fot: 850 - 905 mm. Føttene kjøpes stykkevis.

Les mer
 


Lofra – Teleskopfot til Dolce Vita (ekstra høy) 4-pk

Ekstra høy fot (teleskop) til Dolcevita-serien fra Lofra. Mål: min. 145 - max. 185 mm. Mål: hel komfyr med ekstra høy fot: 905 - 945 mm. 4-pk.

Les mer
 


Lofra - Håndtak til langpanne Dolce Vita 60 cm

Praktisk håndtak som passer til Lofras 60 cm langpanne Dolce Vita. Dette hjelpemiddelet kan du bruke til å sette inn og ta ut langpannen av stekeovnen uten å risikere å brenne deg.

Les mer
 


Lofra - Karbonfilter til Dolce Vita-vifter - 2 pakke

Karbonfilter fra Lofra Dolce Vita. Karbonfilteret kan brukes i cirka 1 år og passer til alle Lofras Dolce Vita-vifter. Karbonfilteret har en diameter på 186 mm.

Läs mer
 Steel - Kullfilter til Genesi vifter

Kullfilter til Steel Genesi viftehode. Absorberer fett og fuktighet under matlagningen, og forhindrer dårlig lukt på kjøkkenet. Kullfilteret passer til alle vifter fra Genesi.

• Passer til alle Steels Genesi vifter

Les mer
 Lofra – Dolce Vita håndtak (messing)

Eksklusive håndtak i messing fra Lofra. Kjøp ekstra håndtak i tillegg i samme stil som komfyrene fra Lofra Dolce Vita-serien, og få en helhet i kjøkkenet ditt! Håndtakene kommer i 3 størrelser: 25, 55 og 85 cm.

Les mer
 


Lofra - Dolce Vita håndtak (Krom)

Eksklusive håndtak i krom fra Lofra. Kjøp ekstra håndtak i tillegg i samme stil som komfyrene fra Lofra Dolce Vita-serien, og få en helhet i kjøkkenet ditt! Håndtakene kommer i 3 størrelser: 25, 55 og 85 cm.

Les mer
 Lofra - Dolce Vita håndtak (Bronse)

Eksklusive håndtak i bronse fra Lofra. Kjøp ekstra håndtak i tillegg i samme stil som komfyrene fra Lofra Dolce Vita-serien, og få en helhet i kjøkkenet ditt! Håndtakene kommer i 3 størrelser: 25, 55 og 85 cm.

Les mer
 Kundeservice

Mandag - Søndag

Velg rett komfyr!

Installasjonshjelp?

Vi hjelper
gjerne til med
installas-
jonen av
komfyren
din!

Les mer >