Range Cookers fra MyRangeCooker.no

En innbyggbar rangetop gir kjøkkenet ditt en moderne og eksklusiv look. En rangetop gir deg fantastiske matlagingsegenskaper og den er svært effektiv. Velg mellom forskjellige stiler – vi har rangetopen for deg!


Steel Ascot – Induksjonstopp 90 cm (Rustfritt/Krom)

Skap eleganse på kjøkkenet ved hjelp av små detaljer! En klassisk 90 cm innbyggbar induksjonstopp fra italienske Steel. Induksjonstoppen er en del av Ascot-serien, som kjennetegnes av moderne design og detaljer inspirert av britisk stil. Koketoppen har et stilfullt ytre i rustfritt stål med flotte, utsmykkede brytere i krom, 5 effektive induksjonssoner, og betjenes med digital display som gjør at du raskt finner perfekt temperatur. Med induksjonstoppen fra Ascot kan du lage mat med stil alle dager i uken!

- 5 induksjonssoner
- Elegant og moderne design
- Finnes i 9 farger og 4 detaljfarger
- Eksklusive brytere i britisk stil

Les mer
 Steel - Genesi - Induksjonstopp 90 cm - Rustfri/Krom

Funksjonell induksjonstopp for den profesjonelle hjemmekokken! Genesis - en moderne innbyggbar induksjonstopp fra italienske Steel. Stilren utførelse i rustfritt stål av høy kvalitet og eksklusive detaljer i krom som gir deg en førsteklasses opplevelse og følelse av å lage mat på et ekte restaurantkjøkken. Induksjonstoppen er 90 cm bred, har et stort tilberedningsområde med flex-induksjon og 5 effektive induksjonssoner som betjenes med frontmonterte knotter. En koketopp med stort særpreg for den ekte matentusiasten!

- Moderne og stilren utførelse i børstet stål
- Flex-induksjon med 5 kokesoner
- Eksklusive brytere i krom

Les mer
 Steel - Enfasi Design40 - Induksjonstopp 90 cm (Rustfri)

Enfasi-Design40 - En profesjonell induksjonstopp fra italienske Steel, som leverer en treffsikker matlagingsopplevelse på kjøkkenet! Stilsikker og stor induksjonstopp i rustfri utførelse, med regulerbare brytere i børstet stål som er enkle å betjene via frontpanelet. Induksjonstoppen er 90 cm bred, har 3 kraftfulle induksjonssoner og 2 FLEX-induksjonssoner, der samtlige soner kan brukes med smart boostfunksjon. Brukervennlig og ypperlig egnet for ulike typer matlaging - perfekt når du vil tilberede flere retter samtidig!

- 3 induksjonssoner og 2 FLEX-induksjonssoner
- Boostfunksjon
- En del av Enfasi-kolleksjonen
- Gir kjøkkenet et enhetlig utseende
Les mer
 Steel - Enfasi Design40 - Induksjonstopp 90 cm - All Black

Enfasi-Design40 - En profesjonell induksjonstopp fra italienske Steel. Eksklusiv matt svart utførelse i industriell design som leverer en treffsikker matlagingsopplevelse på kjøkkenet! En stilsikker og stor koketopp å lage mat på, med svarte regulerbare brytere som er enkle å betjene via frontpanelet. Induksjonstoppen er 90 cm bred, har 3 kraftfulle induksjonssoner og 2 FLEX-induksjonssoner, der samtlige soner kan brukes med smart boostfunksjon. Brukervennlig og ypperlig egnet for ulike typer matlaging - perfekt når du vil tilberede flere retter samtidig!

- 3 induksjonssoner og 2 FLEX-induksjonssoner
- Boostfunksjon
- En del av Enfasi-kolleksjonen
- Gir kjøkkenet et enhetlig utseende

Les mer
 Lofra - Rangetop 120 cm (Svart/Messingdetaljer)

Neste generasjons matlaging er endelig her – Rangetopen! Dolce Vita er Lofras Premium-kolleksjon. Rangetopen tilbyr deg fantastisk matlaging med 4 gassbrennere i toppklasse, 1 keramisk koketopp med to varmesoner og en støpejernsplate med riflet overflate.

- 4 gassbrennere
- 1 keramisk koketopp
- 1 støpejernsplate
- Eksklusive detaljer i messing
- 3 års garanti

Les mer
 Kundeservice

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
23 96 07 98

info@myrangecooker.no

Velg rett komfyr!

Installasjonshjelp?

Vi hjelper
gjerne til med
installas-
jonen av
komfyren
din!

Les mer >