[B-vare] Lofra Dolce Vita Blast Chiller (Sort/Messing) | Range Cookers fra MyRangeCooker.no

[B-vare] Lofra Dolce Vita Blast Chiller (Sort/Messing)

 
Kundeanmeldelser
Les Anmeldelser (0) | Skriv en anmeldelse

Lag mat som en profesjonell kokk! En blast chiller i toppklassen med funksjoner som gir uante bruksområder og mulighet til å lage mat på en profesjonell måte hjemme. Et produkt som hører naturlig hjemme i restaurantkjøkkener verden over! En blast chiller brukes blant annet til å fryse eller avkjøle ferdig tilberedt eller fersk mat raskt. Dermed bevares både smak, farge, næringsinnhold og konsistens langt bedre enn ved frysing i en vanlig fryser.

For mange kokker er en blast chiller et opplagt valg med en rekke bærekraftige fordeler.
Den største er muligheten til å forlenge råvarenes levetid - for å hindre bakterievekst, men også for å redusere matsvinnet. En rask nedkjøling av grønnsaker gjør at de bevarer farge, spenst og smak mye lenger. Også ypperlig til tilberedning av større gryteretter, supper og sauser når du ønsker å få ned temperaturen raskt før servering. Med en blast chiller kan du få nybakt brød der deigen har fått heve ved riktig temperatur og akkurat passe lenge.

Ta matlagingen til nye høyder med Lofras blast chiller på ditt eget kjøkken! Blast chiller har både varme- og kjølefunksjoner, og utgjør et perfekt supplement til de øvrige hvitevarene på kjøkkenet.

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader og rust.


Spesifikasjon:
• Kapasitet: 40 l
• Både varme- og kjølefunksjoner
• Leveres med steketermometer
• Ventilasjon på baksiden av blast chiller
• Avrundede hjørner i ovnsrommet for enkel rengjøring
• Effekt: 300 W inngangseffekt
• Spenning: 220-240 V
• Kobles til med stikkontakt (ledning og støpsel følger med)
• Strømforbruk: 0,39 kWh/24 t
• Energiklasse: A+
• Klimaklasse: SN

Funksjoner


Blast chilling Når du avkjøler maten med denne funksjonen, kan du oppbevare den i kjøleskapet i 5-7 dager uten at smak eller konsistens endrer seg. Den raske nedkjølingen gjør at maten holder seg lengre i kjøleskap.


Deep freezing: Den raske nedkjølingen til -18 °C gjør det mulig å oppbevare mat i en fryser i flere måneder. Smak og konsistens bevares på best mulig måte, siden nedkjølingen skjer så raskt at det ikke dannes iskrystaller.


Pre-cooling: Denne funksjonen er nyttig under forberedelsene til matlagingen for å redusere tiden for etterfølgende blast chilling eller deep freezing. Funksjonen forbereder gjennom å kjøle ned blast chiller innvendig, slik at den etterfølgende prosessen tar kortere tid.


Cooling: Avkjøler nylig tilberedt mat som ikke kan spises fordi temperaturen er for høy. Med dette programmet blir maten serveringsklar ved riktig temperatur på rekordtid.


Beverages: Avkjøler drikkevarer til ønsket serveringstemperatur på bare noen få minutter.


Thawing: Tiner opp frossen mat til en temperatur på 1-3 °C uten at den mister væske og uten å starte tilberedningsprosessen. Det gjør det mulig å tine frosne matvarer langt mer skånsomt og bevare næringsstoffene bedre enn i en mikrobølgeovn.


Slow cooking: Gjør det mulig å tilberede en oppskrift ved samme konstante temperatur og i ønsket tid. Langkoking i en blast chiller gir minimal fordamping av vann fra maten, slik at både kvalitet og smak bevares bedre.


Ready to eat: Dette programmet varmer opp kjøleskapskald, ferdig tilberedt mat til serveringstemperatur. På en mer skånsom måte som bevarer næringsstoffene bedre enn i en mikrobølgeovn.


Raising: Dette programmet gir optimal temperatur og luftfuktighet for heving av brød- eller andre gjærdeiger. Gjør det enklere å lykkes med den perfekte deigen også for hjemmebakeren.


0°C Preservation: Denne funksjonen er perfekt for å oppbevare mat avkjølt i opptil noen timer før servering.


Raw fish: Feilaktig oppbevaring av rå fisk kan medføre risiko for parasitter i maten. For å redusere denne risikoen kan dette programmet brukes til å fryse ned fersk fisk til -30 °C og dermed gjennomføre en profesjonell hygieneprosess hjemme. Etter denne hygieneprosessen kan du nyte en rett av rå fisk på en sikker måte.

Øvrige dokumenter

Produktblad fra Lofra

Håndbok fra Lofra

Flere produktbilder

 

Kundeservice

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
23 96 07 98

info@myrangecooker.no

Velg rett komfyr!

Installasjonshjelp?

Vi hjelper
gjerne til med
installas-
jonen av
komfyren
din!

Les mer >