Range Cookers fra MyRangeCooker.no

Her finner du praktiske kjøkkenredskaper som både forenkler og gjør matlagingen morsommere.
Sens Olive - Pizzahjul

Pizzahjul med skarpt blad i rustfritt stål og håndtak i oliventre som gir godt grep når du skjærer opp en nystekt pizza. Pizzahjulet er 20 cm langt. Håndoppvask anbefales.

Les mer
 DeliVita - Pizzahjul

Få perfekte pizzabiter hver gang med dette pizzahjulet fra DeliVita. Pizzahjulet har et stort og skarpt blad i rustfritt stål og håndtak i oliventre. Pizzabakerens favorittredskap!

Les mer
 Kjøkkensett - 3 deler (forkle, grytelapper, skjærefjøl)

Gjør matlagingen morsommere, skjem bort deg selv og kjøkkenet med luksuriøse kjøkkentilbehør! Eksklusivt kjøkkensett i 3 deler, med håndlagde produkter i toppklasse. Pakken inneholder et slitesterkt forkle og matchende grytelapper i 100 % italiensk bøffelskinn, samt en massiv skjærefjøl i valnøtt (50 x 30 cm). Lekre og praktiske detaljer å ha synlige og lett tilgjengelige. Perfekt gave til hobbykokken!

Les mer
 Skjærefjøl Valnøtt (50 x 30 cm)

Lang skjærefjøl i valnøtt - en fin, anvendelig og dekorativ detalj å ha på kjøkkenet. Eksklusiv skjærefjøl i amerikansk kvalitetsvalnøtt med målene 50 x 30 cm. Fjølen har et bredt arbeidsområde og er praktisk til mange ting - perfekt for deg som liker å tilberede og servere maten på en lekker måte. Et luksuriøst og funksjonelt brett som kan brukes som anretningsbrett, skjærefjøl, serveringsfat eller bare ha fremme som et dekorativt element på bordet.

Les mer
 Lærforkle - Cognacfarget/Brunt

Et lekkert forkle gjør at du ser ut som en proff når du lager mat, samtidig som du beskytter klærne mot sprut og søl. Forkleet er håndlaget i Nederland og fremstilt i 100 % italiensk bøffellær, har en stilren og funksjonell design med en lekker cognacfarget bruntone. Et fleksibelt lærforkle med justerbare remmer i nakke og midje som gir en behagelig og smidig passform. Har også en praktisk rem foran å henge et håndkle i, slik at du kan tørke av hendene under matlagingen.

- Håndprodusert
- 100 % italiensk bøffellær
- Beskytter klærne
- Avtørkingsbart

Les mer
 


Grytelapper 2-pakning - lær (Cognac/brun)

Eksklusive grytelapper i en lekker cognacfarget bruntone. Slitesterke grytelapper av høy kvalitet i håndlaget utførelse, fremstilt i 100 % italiensk bøffellær. Grytelappene er enkle å tørke av med en fuktig klut. Hver grytelapp har dessuten en opphengsløkke og blir en både flott og praktisk detalj å ha innen rekkevidde og synsvidde på kjøkkenet. Grytelappene selges i 2-pakning.

- Laget for hånd
- 100 % italiensk bøffellær
- Avtørkingsbare

Les mer
 


Skjærefjøl Mahogni og Valnøtt (50 x 30 cm)

Robust skjærefjøl med luksuriøs design i mahogni og valnøtt av høy kvalitet. Den glatte og stavlimte utførelsen gjør den enkel å holde ren og praktisk å bruke på kjøkkenet. En stor skjærefjøl i tre med målene 50 x 30 cm, som kan brukes på mange kreative, smakfulle områder på kjøkkenet. Pen og dekorativ skjærefjøl, anretningsbrett eller serveringsbrett for både hakking, tranchering og anretning av kjøtt og grønnsaker for direkte servering.

Les mer
 Kundeservice

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
23 96 07 98

info@myrangecooker.no

Velg rett komfyr!

Installasjonshjelp?

Vi hjelper
gjerne til med
installas-
jonen av
komfyren
din!

Les mer >