Induksjonsplate-topp - MyRangeCooker.no

En innbyggbar induksjonsplate-topp gir kjøkkenet ditt en ultramoderne og stilren look. Vi tilbyr innebygde induksjonsplate-topper fra italienske varemerker som Lofra og Bertazzoni – stilfulle platetopper av genuin kvalitet.


Bertazzoni - Modern Induksjonskoketopp 90 cm med 3 multisoner

En innbyggbar induksjonskoketopp fra Bertazzoni med ekstra multisoner for en komplett matlagingsopplevelse! Induksjonskoketoppen er 90 cm bred og har mange moderne og praktiske funksjoner som forenkler en travel hverdag. Komfyren har 6 induksjonssoner, 3 multisoner og en brosone som gjør det mulig å spesifisere matlagingsområdet etter utstyret du bruker. Innebygd timer, barnesikring og touchbetjening der det er enkelt å velge mellom 15 effekttrinn inkl. boosterfunksjon i alle soner for enda raskere matlaging. En stor og enestående induksjonskoketopp for både matentusiasten og storfamilien.

- 6 induksjonssoner og 3 multisoner
- Moderne og stilren design
- 15 effekttrinn inkl. boosterfunksjon
- Enkel å håndtere ved hjelp av touchbetjening (slim slide)

Les mer
 Steel Ascot – Induksjonstopp 90 cm (Rustfritt/Krom)

Skap eleganse på kjøkkenet ved hjelp av små detaljer! En klassisk 90 cm innbyggbar induksjonstopp fra italienske Steel. Induksjonstoppen er en del av Ascot-serien, som kjennetegnes av moderne design og detaljer inspirert av britisk stil. Koketoppen har et stilfullt ytre i rustfritt stål med flotte, utsmykkede brytere i krom, 5 effektive induksjonssoner, og betjenes med digital display som gjør at du raskt finner perfekt temperatur. Med induksjonstoppen fra Ascot kan du lage mat med stil alle dager i uken!

- 5 induksjonssoner
- Elegant og moderne design
- Finnes i 9 farger og 4 detaljfarger
- Eksklusive brytere i britisk stil

Les mer
 Steel - Genesi - Induksjonstopp 90 cm - Rustfri/Krom

Funksjonell induksjonstopp for den profesjonelle hjemmekokken! Genesis - en moderne innbyggbar induksjonstopp fra italienske Steel. Stilren utførelse i rustfritt stål av høy kvalitet og eksklusive detaljer i krom som gir deg en førsteklasses opplevelse og følelse av å lage mat på et ekte restaurantkjøkken. Induksjonstoppen er 90 cm bred, har et stort tilberedningsområde med flex-induksjon og 5 effektive induksjonssoner som betjenes med frontmonterte knotter. En koketopp med stort særpreg for den ekte matentusiasten!

- Moderne og stilren utførelse i børstet stål
- Flex-induksjon med 5 kokesoner
- Eksklusive brytere i krom

Les mer
 Steel - Enfasi Design40 - Induksjonstopp 90 cm (Rustfri)

Enfasi-Design40 - En profesjonell induksjonstopp fra italienske Steel, som leverer en treffsikker matlagingsopplevelse på kjøkkenet! Stilsikker og stor induksjonstopp i rustfri utførelse, med regulerbare brytere i børstet stål som er enkle å betjene via frontpanelet. Induksjonstoppen er 90 cm bred, har 3 kraftfulle induksjonssoner og 2 FLEX-induksjonssoner, der samtlige soner kan brukes med smart boostfunksjon. Brukervennlig og ypperlig egnet for ulike typer matlaging - perfekt når du vil tilberede flere retter samtidig!

- 3 induksjonssoner og 2 FLEX-induksjonssoner
- Boostfunksjon
- En del av Enfasi-kolleksjonen
- Gir kjøkkenet et enhetlig utseende
Les mer
 Steel - Enfasi Design40 - Induksjonstopp 90 cm - All Black

Enfasi-Design40 - En profesjonell induksjonstopp fra italienske Steel. Eksklusiv matt svart utførelse i industriell design som leverer en treffsikker matlagingsopplevelse på kjøkkenet! En stilsikker og stor koketopp å lage mat på, med svarte regulerbare brytere som er enkle å betjene via frontpanelet. Induksjonstoppen er 90 cm bred, har 3 kraftfulle induksjonssoner og 2 FLEX-induksjonssoner, der samtlige soner kan brukes med smart boostfunksjon. Brukervennlig og ypperlig egnet for ulike typer matlaging - perfekt når du vil tilberede flere retter samtidig!

- 3 induksjonssoner og 2 FLEX-induksjonssoner
- Boostfunksjon
- En del av Enfasi-kolleksjonen
- Gir kjøkkenet et enhetlig utseende

Les mer
 Lofra Nettuno - Gass- og induksjonstopp 90 cm (matt svart)

Varier matlagingen med en moderne innebygd platetopp fra italienske Lofra! Denne kombinerte induksjonstoppen og gasstoppen tilbyr to måter å lage mat i én og samme koketopp. Lofras innebygde gass- og induksjonstopp er utstyrt med 4 gassbluss og 2 induksjonssoner. Koketoppen har en matt sort finish med detaljer i krom og integreres fint i kjøkkenbenken. Passer for deg som ønsker en moderne, slitesterk og effektiv platetopp som løfter både kjøkken og matlaging.

- 4 gassbluss
- 2 induksjonssoner
- Detaljer i krom

Les mer
 Kundeservice

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
23 96 07 98

info@myrangecooker.no

Velg rett komfyr!

Installasjonshjelp?

Vi hjelper
gjerne til med
installas-
jonen av
komfyren
din!

Les mer >